Cintia Rodríguez, ciclista a la Challenge per un dia: “M’ha encantat”

Cintia Rodríguez és coneguda pel seu extraordinari palmarès al món de la gimnasia artística. De fet, estava cridada a ser una de les primeres espases espanyoles als Jocs Olímpics de Tòquio. Una lesió de genoll a principis de juny l’ha obligada a passar per la sala d’operacions, però també a renunciar al somni olímpic.

Ha renunciat als Jocs Olímpics, però no a fer esport. Aquesta setmana ha debutat a la Challenge ciclista Garden Hotels. La inquera reconeix que “la meva zona de comfort és el gimnàs. No em trobava gens còmoda damunt la bicicleta”.

Però, què fa una gimnasta de la talla de Cintia Rodríguez participant a una cursa ciclista? La mallorquina explica que “tot d’una que vaig renunciar als Jocs Olímpics vaig demanar al metge si podria fer bicicleta. A principis de juny vaig començar a montar en bicicleta i ahir (diumenge) vaig dur a terme la primera cursa”.

Cintia reconeix que després del shock de no poder participar als Jocs “el ciclisme m’ha donat vida, perquè m’ha ajudat a distreure’m”. Respecte a la prova, la gimnasta explica que “mai havia patit tant en una prova i per això me va encantar“. “Les ciclistes de la cursa varen ser molt agradables. El primer objectiu era no caure i el següent arribar a la meta i estic ben contenta perquè els vaig complir els dos”, conclou.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia: Cintia Rodríguez (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *