Carl Lewis: un atleta de llegenda

Quan parlam de Carl Lewis ho feim d’un atleta de llegenda, d’un mite de l’olimpisme. El conegut com a fill de vent, que també va provar sort amb la música amb cançons com ‘Break it up‘. L’avalen 9 medalles d’or a quatre Jocs Olímpics, 4 de les quals a Los Ángeles 84, sens dubte la seva millor competició.

Tot i la seva fam de glòria, va ser un atleta discret i humil. Era el gran rival a batre sens dubte. Una obsessió per a Ben Johnson. Curiosament volia ser lampista com el seu pare. Tenia una relació molt estreta. De fet, el seu pare sempre l’acompanyava. A aquella èpica no hi havia mòbils amb càmara, però el seu pare tenia una càmara domèstica i intentava gravar sempre les carreres del seu fill.

Queda el gran dubte de si en els propers anys en veurem algun capaç d’igualar o superar els registres de Carl Lewis.

Escolta la conversa completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *