Alejandro Forcades i Pere Rullan fan balanç del Mundial d’Skyrunning

Alejandro Forcades i Pere Rullan han disputat amb Espanya aquest cap de setmana el Mundial d’Skyrunning, que s’ha disputat a La Vall de Boí, a Lleida. Pere Rullan ha estat 6è en la prova del Kilòmetre Vertical, mentre que Forcades ha quedat 10è en la prova de marató de muntanya.

Forcades reconeix que “si el dia anterior em dius de quedar entre els 10 primers ho firm”. El corredor mallorquí no amaga que “la cursa ens donava molt de respecte“.

Per la seva part, Pere Rullan explica que “per la posició aconseguida (6è) estic content”. Però al reconeix que tot i la bona classificació es va quedar amb un gust agredolç: “Em coneixia molt bé el circuit i sabia el temps que volia fer, per això em vaig quedar amb un gust agredolç”.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia: José Miguel Muñoz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *