Lucía Pinacchio: “Fa 3 setmanes em vaig plantejar si seguir corrent enguany”

Lucía Pinacchio s’ha proclamat campiona d’Espanya dels 400 metres llisos. L’atleta mallorquina del FC Barcelona ha fet la millor marca personal al Nacional disputat a Monzón, Osca. A més, ha establert un nou rècord de Balears i la tercera millor marca nacional sub-20 de la història.  Un registre de 53 segons i 52 centèsimes que suposen també la mínima per a l’Europeu de Tallin i el Mundial.

Pinacchio reconeix que fa unes setmanes no s’hagués imaginat aconseguir aquesta marca: “Honestament no m’esperava aquest resultat. Fa tres setmanes ens plantejarem si seguir corrent enguany”.

La mallorquina explica que els darrers mesos han estat plens d’obstacles: “Durant tot l’any he tingut imprevists. Vaig passar la COVID-19 i vaig tenir un bacteri a l’estómac que em va complicar durant molt de temps. Vaig estar moltes setmanes amb la moral baixa. Se’m va ennuvolar tot“, desvela.

Respecte a la cursa, Lucía Pinacchio explica que va ser al tram final quan va veure clar que tenia opcions reals de guanyar: “A falta de 100 metres em veia amb molta força per guanyar. Ho tenia que lluitar fins el final”. Va pitjar i finalment es va endur un premi inoblidable.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia: Federació d’Atletisme de les Illes Balears (@fedatletisme)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *