Esperança Cladera, subcampiona d’Espanya als 200 metres

La mallorquina Esperança Cladera s’ha proclamat aquest cap de setmana campiona d’Espanya als 200 metres a Monzón (Osca). En una gran cursa, l’atleta de l’Speed Club ha creuat la línia de meta en un temps de 24.14, per davant d’Ashley Abaga (24.24) i molt aprop de la campiona, Lucía Carrillo (23.91).

Gran actuació de l’atleta de Muro després d’aconseguir la primera posició a la semifinal 1, amb un temps de 24.85.

Aquest èxit de Cladera arriba setmanes després de guanyar el Campionat de Balears absolut amb el seu equip, l’Speed Club. En concret, va ser a la prova dels 4X100 metres femení, formant equip amb Inés Pascual, Mariana Oliver i Agatha Núñez.

Fotografia: @AtletismoRFEA (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *