Quins efectes tenen els massatges terapèutics amb pistoles?

Passam per la consulta de Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers. En aquesta ocasió per parlar de les pistoles de massatge i dels efectes que poden tenir.

Lucía explica que tècnicament es diuen ‘dispositius de teràpia de percusió‘ i poden costar entre 40 i 500 euros. La infermera esportiva explica que “els beneficis que prometen les marques inclouen l’augment de la circulació de sang, la prevenció de lesions i la reducció del dolor”.

Lucía destaca que aquests beneficis que es prometen als anuncis “són discutibles“, ja que “aportar sensacions agradables no vol dir ni molt manco que es solventin lesions ni que es prevenguin”. Reconeix que “com a fisioterapeuta, el que menys ens agrada de les pistoles de massatge es que es venen amb tot tipus de suposats beneficis”.

Escolta la conversa completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *