La Cruzada: 200 Km en aigües obertes, el darrer repte de José Manuel López

Quan parlam de José Manuel Lopez ho feim de l’home del impossibles. En aquesta ocasió presenta a Feim Kilòmetres el que ell ha anomenat la Cruzada. És el seu darrer repte esportiu i solidari. Es tracta de recórrer 200 kilòmetres enmig de la mar durant, té previst, tres dies i tres nits. En concret, consisteix en el repte de sortir des de Sóller (Mallorca) fins Barcelona.

El nedador explica que el repte “té diverses vessants: ajudar a la gent que no té per menjar; ajudar a l’associació I’mPossible 365 i acabar l’escola que estem construint a Guatemala“. A més, José Manuel López destaca que “quan estic dins l’aigua és un moment de relaxació i d’oració. Penso molt amb els altres, amb qui ho necessiten”.

López adverteix de la dificultat del repte i de la preparació que requereix: “No recoman fer això a la resta, perque hi ha moltes hores d’entrenament darrera. Que ningú pensi que això és fàcil de fer”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *