‘Cada vez más rápido’: la recerca constant de superar els límits

Parlam aquesta setmana amb Carlos Suñer, professor, corredor i crític cultural de Feim Kilòmetres, d’una proposta que va una mica més enllà d’un capítol olímpic propiament dit. Feim una reflexió de la necessitat de millora constant per superar marques i batre rècords.

Aquest capítol té a veure, certament, amb l’esperit olímpic d’esforçar-se una mica més, però també té molt a veure amb la necessitat de ser competitiu per a no quedar fora de les marques.

Carlos parla del documental ‘Cada vez más rápido‘, de l’any 2019. Es tracta d’un ‘docu’ francès d’Hugo Hernández, dedicat al tema de la superació de velocitat a la recerca dels límits i rècords olímpics. Però també del perfeccionament de tècniques, rendiment de s’organisme, etc. Tot sobre esportistes, entrenadors, metges i científics.

Escolta la conversa completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *