Amanda Martín i Àngels Llobera dominen la GMM de Benasque

El municipi de Benasque (Osca) ha viscut aquest cap de setmana la celebració de la Gran Marató de Muntanya. Una cursa més, les tot terreny Àngels Llobera i Amanda Martín han imposat la seva llei i han deixat el segell de les Illes al podi.

Martín ha estat la primera en completar els 42 kilòmetres de trajecte invertint un temps total de 5 hores 56 minuts i 49 segons. Àngels Llobera l’ha seguida, també amb un extraordinari temps. La mallorquina ha aturat el cronòmetre en 6 hores i 48 segons.

El podi l’ha completat Laura Colmenero. Això sí, ha necessitat quasi 24 minuts més que Llobera per arribar a la línia de meta. Un cap de setmana més, Amanda Martín i Àngels Llobera tornen a mostrar el seu potencial per a finalitzar, una cursa més, damunt el podi.

Fotografies: Gran Maratón de Benasque

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *