Toni Juan i Xisca Vilallonga s’adjudiquen el XXII Triatló d’Andratx

Andratx ha estat amfitrió aquest cap de setmana d’una nova edició del Triatló d’Andratx. En concret, ha estat la 22a edició d’aquesta ja consolidada prova. El recorregut ha estat format per tres sectors: 750 metres de natació , 21 kilòmetres de bicicleta i 5 kilòmetres de cursa a peu.

El triomf absolut ha estat per Antoni Juan, de l’Xtrem Calvià Triatló, qui ha creuat la línia de meta en un ajustadísim temps de 1 hora, 6 minuts i 40 segons. La segona posició ha estat per Guillem Soler, que també ha entrat en la meta amb el pateix temps. Vint segons més tard ha arribat Lluís Rodas, que ha completat el podi en un temps d’1 hora i 7 minuts.

La victòria femenina ha estat per Xisca Villalonga, del PSA Retail TRI, que ha invertit un total d’1 hora 17 minuts i 41 segons per completar el trajecte i creuar la línia de meta. A Villalonga l’ha seguida Maria Barceló, amb manco d’un minut de distància (1:18:28″). El podi femení l’ha completat Dolores Fernández, que ha necessitat un total d’1 hora, 21 minuts i 50 segons per completar la prova.

Fotografies: Elitechip (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *