Alejandro Forcades i Pere Rullán, convocats per la Selecció pel Mundial

La bona feina en aquest 2021 ha ha valgut a Alejandro Forcades i Pere Rullán la convocatòria de la Selecció Espanyola per a disputar el pròxim Mundial, que es celebrarà el 27 de juliol a Barruera (Lleida).

Aquest cap de setmana a la prova de Núria de Olla Pere Rullán ha quedat el 18è a la classificació, marcant un extraordinari temps de 2 hores 18 minuts i 22 segons, quedant a 14 minuts i 6 segons del primer classificat, Stian Angermund (2:04:16″).

També ha aconseguit un extraordinari resultat Alejandro Forcades, classificat en posició 21, amb un temps de 2 hores 20 minuts i 4 segons, a 15 minuts i 48 segons del primer classificat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *