Joan Reinoso, campió del món de contrarellotge a Portugal

Joan Reinoso ja pot presumir de ser campió del món en aquest 2021. El ciclista inquer ha brillat a la prova contrarellotge de la categoria MT2 que s’ha celebrat aquest divendres dematí a la ciutat portuguesa de Cascais, seu de la Copa del Món.

Reinoso ha desafiat el temps i ha completat els 16,8 kilòmetres del circuit en un temps de 28 minuts 33 segons i 12 centèsimes. Vint-i-vuit segons manco que el seu immediat perseguidor, el nord-americà Matthew Rodríguez (29:01.57) i que el tercer classificat, el també estatunidenc Dennis Connors (29:16.69).

El ciclista mallorquí ha tornat a mostrar la seva millor versió i ha donat la sorpresa per tornar a conduir al ciclisme adaptat espanyol al més adalt del calaix.

Fotografia: CSD (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *