William Aveiro, guanyador del Desafío FAS: “Hem reforçat el ‘xassis’ aconseguir la victòria”

William Aveiro s’ha adjudicat aquesta darrera edició del Desafío FAS. Es tracta d’una cursa per muntanya de 43 kilòmetres de recorregut amb pujada inclosa al Puig Major i un desnivell acumulat de 2.775 metres.

El corredor del Club Atletisme Eivissa ha estat el més ràpid en cubrir la distància de la prova reina amb un temps de 3 hores, 50 minuts i 33 segons.

Aveiro reconeix que el perfil del recorregut de la cursa no va ser fàcil: “Vaig patir molt durant la cursa. Mai havia corregut tan alt. És una cursa que l’has d’entrenar bé pel desnivell que hi ha”, explica. Això sí, el corredor reconeix fent broma que “hem reforçat el ‘xassis'” per aconseguir la victòria.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *