Guillem Tomeu Vadell, guanyador de la TotalTri: “Una victòria així després d’una operació de cor està molt bé”

Guillem Tomeu Vadell s’ha adjudicat el Triatló Internacional TotalTri Mallorca, disputat aquest cap de setmana a Cala Millor. El triatleta de Manacor i del Ibiza Half Marathon ha estat el més ràpid en cubrir els tres sectors: 1900 metres de natació, 90 kilòmetres de bicicleta i 21 kilòmetres de córrer a peu.

Vadell ha estat el primer classificat amb un marge de tres minuts sobre Francesc Artigues, segon, i sis sobre Joan Marín, que ha completat el podi. Reconeix que “després d’un any molt complicat on he passat una operació de cor aconseguir una victòria així està molt bé“.

A més, explica que “la natació és el que pitjor em va, però vaig sortir molt bé. Se’m va clavar un vidre a la roda a la cursa en bicicleta i em vaig haver d’aturar”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *