Emma Parra: “De cada vegada hi ha més nivell al triatló”

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Cala Millor el Triatló Internacional TotalTri Mallorca. Una prova exigent formada per tres sectors: 1.900 metres de natació, 90 kilòmetres de bicicleta i 21 kilòmetres de cursa a peu.

La victòria en la modalitat masculina ha estat per Guillem Tomeu Vadell, mentre que la femenina ha estat per Sabrina Stadelman. En segona posició l’ha seguit Emma Parra, del Club Triatló Global Trainning: “És la meva millor marca, he millorat bastant i per això estic molt contenta”, reconeix la corredora amb un somriure.

Emma Parra ho tenia tot pensat i calculat. L’objectiu era arribar ben posicionada als darrers kilòmetres a peu per aconseguir una bona marca: “Vaig sortir cinquena de l’aigua i vaig recuperar posicions amb la bicicleta. Volia correr bé perquè era la part que millor me va”, explica.

Parra reconeix que “tenc la sensació de que em vaig reservar massa durant el tram de la bicicleta”. La subcampiona destaca l’alt nivell que es troba en cada triatló. Un nivell que l’obliga a mostrar la seva millor versió: “De cada vegada hi ha millors entrenadors, la gent s’alimenta millor, hi ha més nutricionistes, fisios… i això fa que de cada vegada hi hagi més nivell“.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia: Global Trainning (Facebook)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *