Bel Calero no perd el gen competitiu ni amb la maternitat

Bel Calero s’ha proclamat aquest cap de setmana guanyadora del Desafío FAS a la prova dels 17 kilòmetres. La corredora ha aturat el cronòmetre en 1 hora 14 minuts i 27 segons per a convertir-se en la primera classificada per davant Àngela Llabrés i Jéssica Tipan, amb quasi 8 i 9 minuts de diferència.

No va ser una cursa més per a Calero: “Duia des de gener del 2020 sense competir pel procès de maternitat. Era la primera cursa i estic molt contenta”, explica. La corredora reconeix que “no me’n recordava de les sensacions”, però “a la línia de meta sempre em trobo bé”.

El gen competitiu no s’en va de Calero, ni amb la maternitat: “Tenc aquest maleït caràcter que no em deixa ser d’una altra manera”, reconeix. Després d’aquesta victòria, Bel vol continuar entrenant per a poc a poc recuperar sensacions i la seva millor versió: “M’he convertit en campiona del món de començar entrenaments i no acabar-ne cap. Ara faré curses i entrenaments per a veure com es troba el meu cos”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *