Quan comença la recuperació després d’una cursa llarga ?

Una setmana més ens obre la porta de la seva consulta Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers. En aquesta ocasió ens explica amb detall quina és la millor recuperació o en quin moment comença la recuperació després d’una carrera de tan llarga distància, com, per exemple, la Trail Camí de Cavalls.

Lucía destaca que “comença tot d’una que acabam la cursa”. Explica que “hem de recuperar l’aigua perduda, però també els nutrients mitjançant la hidratació i l’alimentació“.

La infermera esportiva explica que “una vegada tenim el cos en calma hem d’avaluar el nivell de cansament: tenc gana? sed? son? Després d’aquestes breus comprobacions, haurem de determinar una estrategia de recuperació adaptada a la nostra rutina”.

Escolta la conversa completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *