David Muntaner s’adjudica el Campionat de Balears de Marató

Manacor ha acollit aquest cap de setmana el Campionat de Balears de BTT en la modalitat de marató. Una prova d’un total de 60 kilòmetres i 250 participants en les diferents categories.

David Muntaner (Gobik Factory Team) y el seu company d’equip Antoni Pascual s’han adjudicat les dues primeres posicions. Muntaner ha arribat a la línia de meta en un temps de 2 hores 13 minuts i 2 segons. Només 3 segons de diferència abans de Pascual.

Després d’aquest resultat, la classificació general continua comandada per Pere Amengual amb un total de 312 punts, seguit d’Aigars Paegle amb 255 i Bartomeu Verger, tercer amb 277. David Muntaner és 5è amb 200, mentre que Antoni Pascual és vuitè amb 175.

Quant a la categoria d’Elit, Rafel Sastre s’ha fet amb la victòria per davant de l’eivissenc Marc Leifheit i Toni Quero, que han completat el podi. En categoria sub-23 el triomf ha estat per Alejandro Juan, seguit de Francesc Marón i Sergio Galiano.

En Juniors, Jaume Duran s’ha fet amb la victòria després de superar als seus inmediats perseguidors, Miquel Riera i Lázaro Cardell i en Másters 40 Juan Antonio Costa s’ha adjudicat una còmoda victòria sobre Aigars Peagle i Pere Ginard. Les victòries en Másters 50 i 60 han estat per Toni Lliteres i Agustín Moya, respectivament.

Fotografia: Federació de Ciclisme de les Illes Balears

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *