Pericu Perelló i José María Ribas, dorsals daurats de Camí de Cavalls

Quan parlam del dorsal daurat ho feim d’aquell que s’atorga al corredor o corredora que ha participat a cinc edicions de la prova reina de la Trail de Camí de Cavalls. A causa de l’exigència de la prova, pocs són els que el tenen.

Aquest any un d’aquests dorsal ha estat pel guanyador Antoine Guillón (sempre que hi ha participat ha guanyat) i també per PerePericu’ Perelló i José Maria Ribas. ‘Pericu’ afirma que “dins aquest quadradet daurat hi ha molts de sentiments i moltes històries. És especial” .

Per a Ribas no és menys emocionant: “És especial per tota la feina que hi ha darrera. Cada any és diferent, ho prepares amb gent diferent, però sempre especial”.

Ambdós corredors destaquen l’inconvenient que va suposar la modificació de la prova a causa del toc de queda, xapant l’etapa en dos dies: “T’ho trastoca tot, perquè han de canviar la mentalitat i els objectius de la cursa”, explica José María Ribas.

Per la seva part, ‘Pericu’ afegeix que “aturar enmig d’una carrera és un perill des del punt de vista muscular. És fatal. Quan vas a dormir no saps si el dia següent t’aixecaras”.

Escolta les entrevistes completes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *