Harry Houdini: Il·lusionista, escapista i tot un atleta

Una setmana més entram a la sala de cinema on ens espera Carlos Suñer, professor, corredor i crític cultural de Feim Kilòmetres. En aquesta ocasió ens acosta una proposta fascinant. Un títol que es mou entre el misteri, la màgia i les habilitats físiques i mentals del ser humà.

Parlam de la història de Harry Houdini. Il·lusionista, escapista i tot un atleta. Carlos parla “d’un magnífic, únic i misteriós Harry Houdini”.

Es més gran ilusionista i escapista. Si afegim que la forma física era una obsessió per a ell (clau pels trucs que realitzava) i que va practicar s’atletisme i natació de manera intensiva tota sa seva vida, ja tocava ficar-lo a FK. 

Escolta la conversa completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *