Els esportistes olímpics de les Illes ja es vacunen

Queden manco de 2 mesos per a que comencin els Jocs Olímpics de Tòquio i els primers esportistes de les Illes Balears que acudiran a la cita ja han rebut la primera dosi de la vacuna contra la COVID-19. Hem vist a la triatleta Xisca Tous, al regatista Joan Cardona o a la gimnasta Cintia Rodríguez passar per les instal·lacions de l’Exèrcit de Terra de Palma per a rebre la vacuna.

A més, continuen confirmant-se esportistes balears que acudiran a la gran cita esportiva de l’any. En aquest cas es tracta de Jaume Mateuskater mallorquí classificat per la cita. Recordem que aquests seran els primers Jocs que hi hagi skateboarding i Jaume Mateu ha aconseguit quedar entre els 20 primers del ranking mundial i, per tant, té el bitllet per a Tòquio.

Per últim, cal recordar que aquesta setmana es presentaran els esportistes balears preseleccionats pels Jocs Paralímpics. Es tracta de l’atleta Joan Munar i del triatleta Alejandro Sánchez. La presentació es durà a terme aquest dimecres i també hi acudiran el piragüista Adrián Castaño i el ciclista Joan Reinoso.

Escolta la conversa completa

Fotografia: Consejo Superio de Deportes (CSD)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *