La setmana daurada d’Hugo González de Oliveira

Si hi ha hagut un nom en el món de la natació és, sense dubte, el d’Hugo González de Oliveira. Aquest nedador nascut a Mallorca s’ha erigit en el gran protagonista de l’Europeu de natació que es disputa a Budapest després d’aconseguir dues medalles en una hora de diferència.

La primera medalla va ser als 100 metres esquena, on va quedar segon, a 59.90 del guanyador, el romanès Robert Glinta. Pero pocs minuts després, el mallorquí va exhibir la seva millor versió davant els millors nedadors del món als 200 estils per a fer-se amb l’or i el rècord d’Espanya. En aquesta prova, González de Oliveira va aturar el cronòmetre en 1:56.76.

Fotografia: Comité Olímpico Espanyol (COE)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *