Bernat Xamena es recupera de la davallada de sucre a la UltraMan Mallorca NonStop

Una davallada de sucre al kilòmetre 460 ha impedit a Bernat Xamena completar el repte solidari de la Volta a Mallorca sense aturar. El triatleta va ser ingressat la nit passada, continua en observació i es troba bé.

Xamena explica al programa que “en principi els metges diuen que va ser una baixada de sucre molt forta. Potser hi ha qualque cosa més del cor. Per això m’he de quedar uns dies”.

El triatleta reconeix que va ser una decepció no poder acabar el repte, però està satisfet amb la quantitat de gent que s’ha mentalitzat amb la fita: “Per una part et trobes malament perque volia arribar, però també content per tot el que s’ha mogut”.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia: Mallorca Sense Fam (Facebook)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *