Joan Reinoso: “No esperava fer-ho tan bé”

Joan Reinoso ha tornat amb un bon botí de la Copa del Món de ciclisme adaptat disputada a Ostende (Bèlgica). El mallorquí ha aconseguit medalla d’or a la prova de contrarrellotge i plata en la cursa en línia.

Reconeix que “no m’esperava trobar-me tan bé. Vaig treure 1 minut 27 segons al següent. Havia fet proves i tests a Mallorca i sabia que partia en un bon punt de forma, però no per fer-ho tant bé”.

El ciclista mallorquí es compara amb l’any passat i destaca que “encara no podem cantar victòria, però tot fa indicar que enguany ha començat millor“. L’inquer somia en ser un dels ciclistes seleccionats per anar als Jocs Paralímpics de Tòquio.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *