Joan Febrer, Pau Zamora i Joan Llordella també desafien el Fastet Known Time

Joan Febrer, Pau Zamora i Joan Llordella s’han apropat, però de moment no han aconseguit superar el rècord d’Ismael Ventura en el repte del Fastet Known Time. Es tracta de donar la volta a l’illa de Menorca en bicicleta de muntanya sense aturar (Non stop) i aconseguir el millor temps conegut.

Ara mateix, el rànquing seria el següent: Ismael Ventura, primer, amb 10 hores i 55 minuts, segons Joan Llordella i Pau Zamora amb 12 hores i tercer Joan Febrer en 12 hores i 26 minuts. La quarta posició seria per Adrià Noguera, amb 13 hores i 14 minuts.

Pau Zamora destaca que “ha estat una experiència molt dura, però també espectacular. És un recorregut que no et deixa indiferent”. Qui reconeixia bé el trajecte és el menorquí Joan Febrer, però no es va voler confiar: “Com a ciclista local el nostre entrenament habitual és el recorregut del Camí de Cavalls. Tanc els ulls i reconec el terreny. És una avantatge però també es pot girar en contra”.

Per la seva part, Joan Llordella destaca que fer el repte FKT amb un acompanyant sempre té l’inconvenient d’anar més lent, però també té les seves coses positives: “Sabia que anant més d’una persona aniriem més lents, però ens compenetrem molt bé i és una manera de disfrutar-ho més“.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *