Sara Jarillo, guanyadora a Son Bou: “Havia d’adaptar-me a les condicions”

Sara Jarillo i Joan Wager són la guanyadora i guanyador del segon Triatló Olímpic de Son Bou. Un triatló que el mal temps i l’excés de grumers a la mar va convertir en duatló: “A la mar contava els grumers a desenes”, destaca Sara Jarillo. Això sí, es va poder celebrar afegint un altre sector de córrer i eliminant el sector de la mar, el que, la corredora considera que “em va afavorir”.

Sara Jarillo venia d’aconseguir un segon lloc al triatló de Portocolom: “He tingut un parell de setmanes ben intenses”, destaca en primer lloc. Jarillo reconeix que no va ser fàcil preparar una cursa que, de sobte, va tenir que canviar el guio a causa de la mala situació de la mar: “Havia d’adaptar-me a les condicions. Al dematí no sabiem molt bé el que hi hauria. Sabiem que era un terreny exigent”.

Jarillo va guanyar la cursa (2:24:26″) superant a una Ana Mariblanca (2:26:05″) que va anar pràcticament tota la cursa per davant seu: “A Ana la veia tot el temps davant. Sabia que ella corría molt bé. La veia i em deia: “Més ràpid no sé córrer”. El públic m’informava de com anava”.

Això sí, admet que “la meva sorpresa va ser quan vaig veure que a l’arena era capaç de retallar-li distàncies. Vaig pensar: “Mare meva, si qued primera quina sorpresa donaré als meus”. Una sorpresa que finalment es va confirmar.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *