Enric Pozo ens presenta la cursa solidària i virtual a Anantapur

9.658 kilòmetres són els que separen les Illes Balears de la ciutat d’Anantapur, a l’India. Enric Pozo és el president de la Unió de Cooperatives d’Ensenyament de les Illes Balears (UCTAIB) i ens proposa recórrer aquesta distància en una cursa virtual, solidària i col·lectiva a benefici de la Fundació Vicenç Ferrer.

El sus a la cursa serà aquest dijous dia 6 de maig i acabarà el proper dia 10. Enric Pozo destaca que “el més important és que tothom faci la donació que pugui”. L’organitzador subratlla que “es pot col·laborar corrent, però també caminant. Fins i tot fent yoga“.

Pozo ens explica que la idea d’aquesta iniciativa no és nova. La intenció ja era ajudar de manera presencial a l’India l’any passat, però l’arribada de la pandemia de la COVID-19 ho va impedir: “La idea va sorgir l’any passat. Voliem ajudar a l’India però dies abans de la pandèmia ja no poguerem”.

Ara, l’objectiu és que entre tots poguem completar els 9.658 kilòmetres que separen les Illes de l’India: “Serà una demostració de que entre tots podem canviar el món“, conclou Enric Pozo.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia: uctaib.coop

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *