‘Els devoradors de Tsavo’: una història real convertida en un relat de llegenda

Entram a la sala de cinema una setmana més amb Carlos Suñer, corredor, professor i crític cultural de Feim Kilòmetres. En aquesta ocasió ens parla de ‘Els devoradors de Tsavo’, un drama real i històric, però també amb ingredients que han convertit la història en un relat gairebé de llegenda.

Una història que inclou kilòmetres de vida o mort davant lleons. Carlos Suñer ens detalla la història real, el context i per què parlam de llegenda.

Primer va ser el llibre ‘Els devoradors de Tsavo‘, escrit el 1907 pel mateix tinent coronel John Henry Patterson, enginyer de ponts i camins de l’Imperi Britànic. Patterson va ser la persona que va aconseguir matar els lleons. D’aquí n’ha sorgit la pel·lícula ‘Los demonios de la noche‘, dirigida el 1996 per Stephen Hopkins amb Val Kilmer al paper de Patterson.

Escolta la conversa completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *