Com afecta l’al·lèrgia als esportistes?

Acudim una setmana més a la consulta de Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers. És la primera consulta de maig. Som ja en primavera. Temps inestable, solet, fresqueta, calor, pol·len… Tots els elements necessaris per a fer aflorar les al·lèrgies.

Lucía Barca ens explica que “el primer de tot és saber si els símptomes que estam experimentant són realment d’al·lèrgia al pol·len o a la pols, perquè és habitual confondre ambdós”.

La infermera explica que “l’asma és una enfermetat crònica que consisteix en una inflamació dels bronquiols que provoquen la seva irritació, el que dificulta la respiració”. En canvi l’al·lèrgia “és una resposta immunològica o defensiva davant substàncies que normalment no provoquen reaccions en la majoria de persones”.

En aquesta ocasió, Lucía Barca ens acosta una sèrie de consells pràctics i bàsics per fer esport si tenim al·lèrgia.

Escolta els consells de Lucía Barca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *