William Aveiro i Laura Roig, implacables a la Trail Running d’Eivissa

William Aveiro ha tornat a grabar el seu nom en una mitja marató. En aquesta ocasió, als 21 kilòmetres de la Trail Running d’Eivissa que s’ha disputat aquest diumenge. El corredor del Club Ibiza Trail s’ha adjudicat la victòria després de creuar la línia de meta en un temps d’1 hora 52 minuts i 12 segons.

En segona posició l’han seguit Víctor Van Den Driessche (1:54:49″) i Abraham Bringué (1:55:30″).

En la modalitat femenina la victòria ha estat per Laura Roig, que, també, ha estat la número 48 a la classificació absoluta. La corredora ha completat el trajecte en 2 hores 34 minuts i 14 segons. Poc més d’un minut després l’han seguida Sasha Roig (2:35:50″) i Lydia Yern Allen (2:35:56″).

F: Club Atletismo Ibiza

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *