Joan Wager i Sara Jarillo comanden al Triatló Olímpic de Son Bou

Aquest dissabte s’ha celebrat a Menorca el triatló olímpic de Son Bou. Però la prova, que inicialment estava previst que fos un triatló, finalment ha estat un duatló degut a la cancel·lació del sector de natació per la presència de nombrosos borns a la platja de Son Bou.

Això sí, la prova ha mantingut la seva condició d’esdeveniment classificatori per al Campionat d’Espanya.

El guanyador del duatló ha estat el menorquí Joan Wager, que ha creuat la línia de meta en 1 hora 53 minuts i 3 segons. Més de dos minuts de diferència respecte al segon classificat, que ha estat Guillem Tomeu Vadell (1:55:30″). El podi masculí l’ha completat Miquel Àngel Capó amb un temps d’1:58:19″.

Quan a la modalitat femenina, el triomf ha estat per Sara Jarillo, que ha completat el trajecte en un meritori temps de 2 hores 24 minuts i 26 segons. A la corredora l’ha seguida Ana Mariblanca (2:26:05″) i el podi l’ha completat la jove Rosa Salas (2:36:18″).

Fotografies: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *