Abraham Bringué i Lydia Yern s’adjudiquen la CRI Trail Running

Aquest cap de setmana l’illa d’Eivissa ha acollit la celebració de la CRI Eivissa Trail Running, una cursa de 5 kilòmetres organitzada per la Federació Balear d’Atletisme, l’Ajuntament d’Eivissa i el Club Trideporte.

El triomf de la prova ha estat per Abraham Bringué, que ha creuat la línia de meta en un meritori temps de 22 minuts i 34 segons. Es tracta de mig minut manco que el segon classificat, que ha estat Andoni Valencia (23:04″) i més d’un minut que Antonio José Álvarez (23:49″), que ha completat el podi.

La victòria femenina ha duit el nom de Lydia Yern Allen, que ha completat els 5 kilòmetres en un temps de 29 minuts i 56 segons. A la guanyadora l’han seguida Cora Borrell, amb un temps de 31:27″, i Eva Lamela, només quatre segons més tard, 31:31″.

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *