La Challenge Ciclista Mallorca confirma els equips participants

L’organització de la Challenge Ciclista a Mallorca, cursa que es celebrarà del 13 al 16 de maig, ha confirmat tots els equips que hi participaran. Com a principals actors hi trobam el Movistar Team dels balears Enric Mas, Albert Torres i Lluís Mas (tot i que no s’ha confirmat quins ciclistes hi participaran), l’UAE Team Emirates o el Cofidis francès.

Seran en total 23 equips que participaran en aquesta 30a edició. De l’UCI World Team hi trobam el Movistar Team, UAE Team Emirates, Intermarché Wanty Gobert, Qhubeka Assos, Israel Start-Up Nation i Cofidis.

De la categoria UCI Pro Team participaran l’Arkea Samsic, Bardiani-CSF-Fizanè, B&B Hotels-P/B KTM, Burgos BH, Caja Rural-Seguros RGA, Euskaltel-Euskadi, Gazprom Rusvelo, Kern Pharma, Rally Cycling i Sport Vlaanderen Baloise.

A més, participaran de l’UCI Continental el Dauner-Akkon Team, Electro Hiper Europa, Gios, Leopard Team i Sks Sauerland, apart d’un combinat de les seleccions britànica i suïssa.

Fotografia: Challenge Ciclista Mallorca (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *