Sergi Reurer i Ana Bueno, imbatibles a la Mitja Marató dels Fars

L’edició d’enguany de la Trail dels Fars ha deixat grans actuacions i grans marques. Una d’elles l’aconseguida per Sergi Reurer i Ana Bueno a la Mitja Marató disputada aquest diumenge dematí.

El corredor de Lo Esport ha estat el primer classificat de la prova després de completar els 21 kilòmetres de trajecte baixant de l’hora i mitja. En concret, ha aturat el cronòmetre en 1 hora, 28 minuts i 56 segons.

Ha estat un final molt ajustat i emocionant. Prova d’això ha estat que el segon classificat, Dani Pérez, ha arribat a la línia de meta només 7 segons després que Reurer per a ser el subcampió en un temps de 1:29:03″. El podi l’ha completat Javier Sintes, que ha entrat en 1:30:22″.

Per la seva part, Ana Bueno ha estat la primera dona en completar la prova. Ho ha fet en 1 hora, 55 minuts i 48 segons. A Bueno l’ha seguida Mari Martínez, que ha aturat el cronòmetre en 1:58:19″.

El podi femení l’ha completat Núria Femenías, que ha arrabassat les dues hores i ha estat la tercera millor marca amb 2:02:42″.

Fotografia: Illes del Trail (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *