Joan Florit i Maria Pallicer, guanyadors de la Trail dels Fars

La VIII Trail dels Fars ha tingut accent local. En modalitat masculina, la victòria ha estat per Joan Florit (Club Es Castell), que ha destrossat el cronòmetre i ha creuat la línia de meta en un temps de 3 hores 26 minuts i 50 segons. Una gran marca amb quasi quatre minuts de marge respecte al segon classificat, que ha estat William Aveiro (3:30:50″).

El podi masculí l’ha completat Guiem Durán (3:39:33″), que completa una extraordinària setmana després d’imposar-se el passat 17 d’abril a la VIII Mitja Marató de Fornells.

Quant a la categoria femenina, Maria Pallicer s’ha fet amb una victòria inapel·lable després d’aturar el cronòmetre en 4 hores, 20 minuts i 51 segons. Ha estat la millor dona i la 13a en la classificació absoluta.

La segona millor marca l’ha protagonitzar Malen Barceló (4:24:52″) i el podi l’ha completat Mari Allés (4:42:05″).

Fotografies: Illes dels Trails (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *