Lita López completa el seu propòsit i firma un nou rècord d’Espanya als 400

La menorquina Àngela ‘Lita’ López no deixa de rompre rècords d’ençà dels seu debut a la categoria Master45. Per octubre la corredora explicava a Feim Kilòmetres que els seus dos propers reptes eren dos rècords nacionals: als 80 i 400 metres tanques.

El primer rècord el va aconseguir fa dues setmanes al control realitzat a Maó. La ferrerienca firmava un nou rècord d’Espanya als 80 metres, aturant el cronòmetre en un increïble 12.28, rebaixant considerablemente el rècord que, fins ara, es mantenia als 12.31.

Aconseguit el rècord als 80 metres faltava el dels 400 i aquest dissabte l’ha aconseguit. Ho ha confirmat la Federació d’Atletisme de les Illes Baleares. La menorquina ha participat al Campionat de Clubs que es celebra a Manresa i ha corregut els 400 metres en un temps de 1:05.62. Nova fita per a l’atletisme balear d’una corredora que, una vegada més, demostra que no té límits.

Fotografia: Federació d’Atletisme de les Illes Balears (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *