Damià Ramis i Victòria Benavides s’adjudiquen la Mitja Marató de Trail dels Fars

Aquest dissabte s’ha donat el sus a la VIII Trail dels Fars 2021, celebrant-se tant la cursa popular d’11,8 kilòmetres com la Mitja Marató. En aquesta darrera, el triomf ha estat per Damià Ramis i Victòria Benavides.

En el cas de Ramis, el corredor ha finalitzat la cursa en un temps d’1 hora 22 minuts i 35 segons, quasi tres minuts de marge respecte el segon, que ha estat Guillem Tomeu Vadell (1:25:21″). Més allunyat, a quasi deu minuts, Carles Rodríguez ha completat el podi aturant el cronòmetre en 1 hora 34 minuts i 38 segons.

En la modalitat femenina, Victòria Benavides ha estat la corredora més ràpida. A diferència de les seves rivals, Benavides ha baixat de les dues hores, el que li ha servit per a fer-se amb el triomf (1:58:47″).

La segona posició femenina ha estat per Margalida Roig, que ha arribat a la línia de meta en 2 hores i 5 segons. Més de dos minuts després, Carla Bertarini ha completat el podi arribant en tercera posició i firmant un temps final de 2 hores 2 minuts i 14 segons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *