Beatriz Pons i Juan Moreno, guanyadors de la popular del Trail dels Fars

Aquest dissabte s’ha celebrat la primera jornada de la VIII Trail dels Fars. Una de les curses que s’han disputat ha estat la cursa popular, amb un recorregut total d’11,8 kilòmetres. El triomf en la prova ha estat per Juan Moreno i Beatriz Pons.

Moreno ha completat el recorregut en un temps total de 44 minuts i 31 segons. Una victòria solvent deixant més de 3 minuts de distància sobre el segon classificat, que ha estat Pau Pons (47:36″). El podi l’ha completat Samuel Gil, que ha arribat a la línia de meta en un temps final de 49:49″.

En canvi, la victòria femenina ha estat molt emocionant i ajustada. El triomf final se l’ha adjudicat Beatriz Pons, que ha creuat la línia de meta en 1 hora, 2 minuts i 51 segons. Només 3 segons de marge sobre la seva perseguidora, Francesca Rado, que ha finalitzat amb una marca d’1 hora 2 minuts i 54 segons.

El podi l’ha completat Maria Janer, que ha establert una marca d’1 hora, 3 minuts i 15 segons.

Fotografia: Elitechip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *