El repte de LATAU: Quantes voltes es poden donar a Menorca

Aquest dimarts 6 d’abril és un dia especial per als amants de l’esport. L’Organització de les Nacions Unides (ONU) va declarar aquesta data com a Dia Internacional de l’Activitat Física amb l’objectiu d’animar als estats a promoure el moviment físic per aconseguir un major benestar entre la població.

Per a celebrar aquest dia, l’empresa LATAU Menorca ha proposat un repte: determinar quantes voltes es poden completar a l’illa de Menorca, sumant els kilòmetres dels participants ja sigui caminant, a peu o en bicicleta entre tots els menorquins i menorquines.

Un repte per a desafiar els 185 kilòmetres de perímetre de l’illa en el marc del programa Menorca Borina i que gestiona el Consell de l’illa.

Pau Sintes, graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, i un dels promotors d’aquesta darrera iniciativa, explica que “no hem fet càlculs, però esperem que tothom hi participi“. A més, no és un repte tancat exclusivament als empadronats a Menorca: “Hem obert la porta a que menorquins que estiguin fora de l’illa també participin i apuntin els seus kilòmetres”, afegeix.

Per la seva part, Virginia Dorado, també promotora del repte, destaca que “qualsevol modalitat és vàlida. També es pot participar des del gimnàs, a la cinta de córrer”. Dorado subratlla que “l’objectiu és que la gent es mentalitzi que la vida sedentària no és sana i s’animi a tenir una vida amb major activitat física”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *