William Aveiro i Lydia Yern protagonistes a la Trail de Santa Gertrudis

Santa Gertrudis ha viscut aquest diumenge dematí la Trail Running Santa Gertrudis 2021, organitzada per la Federació Balear d’Atletisme, el Club Trideporte i l’Ajuntament de Santa Eulària.

Degut al context sanitari, en aquest esdeveniment, compost de dues curses (una de 10 kilòmetres i l’altre de 21) només hi han pogut participar 150 corredors.

A la mitja marató, la victòria ha estat per William Aveiro, del Club Atletisme d’Eivissa, que ha aturat el cronòmetre en 1 hora, 26 minuts i 50 segons, pràcticament un quart d’hora més prest que els seus inmediats perseguidors.

La segona plaça ha estat per Abraham Bringue (Adobe Team Eivissa), que ha creuat la línia de meta en 1:41:21 i el podi l’ha completat Antonio José Álvarez (Club Atletisme Santa Eulària), que fixat la seva marca oficial en 1:41:51.

En modalitat femenina, Lydia Yern, del club Trideporte, s’ha adjudicat el triomf als 21 kilòmetres, després de firmar un temps de 2 hores, 10 minuts i 1 segon. A la corredora l’ha seguida Sasha Roig, també de TriDeporte, amb un temps de 2:12:16. El podi femení l’ha completat una tercera corredora del club, Eva Lamela, que ha fet un temps de 2:15:26.

Fotografia: Club Atletismo Ibiza

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *