Balears té nous campions d’Omnium

El Velòdrom de les Illes Balears ha acollit aquesta setmana una nova edició del Campionat de Balears d’Omnium, en totes les categories de formació, com Promeses, Principiants, alevins, infantils, però també, en altres de major rellevància, com cadets, junior, Master 30, Master 40 o Master 50.

Alguns dels noms més destacats del Campionat és Francisco Crespí, que s’ha proclamat campió de Balears en cadets masculí amb 4 punts de diferència sobre Joan Gamundí, segon, i Elies Ros, tercer. En categoría femenina, Neus Capellà s’ha adjudicat la victòria per davant de Valentina Ferreyra i Julia Murphy.

També cal destacat, quant a la categoria Junior femenina, Ainhoa Moreno, que ha estat la gran triomfadora, per davant de Margalida Capellà i María Esquinas. Per la seva part, Marc Dols s’ha alçat com a guanyador de l’Open Francesc Bennassar a la categoria masculina.

A la categoria de Fèmines Open, Marga López s’ha adjudicat la victòria per davant de Marina Garau i María Roselló.

Fotografia: Federació de Ciclisme de les Illes Balears (web)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *