Youssef Ben Hadi i Likina Amebaw s’adjudiquen els 10K Platja d’en Bossa

Aquest diumenge s’ha celebrat un dels esdeveniments més esperats a l’illa d’Eivissa. El Club Atletisme Eivissa ha organitzat els 10 Kilòmetres Platja d’en Bossa, que ha estat tot un èxit.

A més, ha contat amb dos participants ben especials, com són el cinc vegades campió del món de triatló Javier Gómez Noya o el tricampió Mario Mola. Els dos han participat a la prova pitiüsa i ho han fet aconseguint una gran marca.

Tot i que el triomf ha estat per Youssef Ben Hadi, que ha creuat la línia de meta en 29 minuts exactes, el mallorquí Mario Mola ha estat el millor nacional, quedant segon, completant la prova només 2 segons després (29:02″). La tercer posició ha estat per Jaume Leiva, que ha aconseguit baixar dels trenta minuts (29:47″).

Per la seva part, Javier Gómez Noya, sense cap mena de dubte un dels atractius de l’edició d’enguany, ha completat la prova en cinquena posició, aturant el cronòmetre en 29:57″.

En la modalitat femenina, el triomf ha estat per la jove Likina Amebaw, que ha completat els 10 kilòmetres en 32:40″. A manco d’un minut l’ha seguida Melody Julien, amb 33:24″. El podi femení l’ha tancat una altra atleta ben coneguda: Carolina Routier, que ha aturat el cronòmetre en 35:48″.

Fotografía de Jon Izeta / 10K Platja den Bossa (Facebook)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *