Alejandro Forcades i Karina Gómez es fan amb el triomf a la CxM Tomir

En el darrer diumenge de març s’ha celebrat la Cursa per Muntanya al Tomir. Una cursa que s’ha regit pel Reglament de Curses per Muntanya – Trail de la Federació Balear de Muntanya i Escalada i que ha tingut a Alejandro Forcades i Karina Gómez com a principals triomfadors.

Forcades ha estat el primer participant en arribar a la línia de meta després d’invertir un total de 2 hores, 15 minuts i 2 segons. A l’ultrafondista mallorquí l’han seguit Biel Martínez (2:17’09”) i Toni Melis (2:17’21”).

En la modalitat femenina, Karina Gómez Dixon s’ha fet amb el triomf després de creuar la línia de meta en 2:43′:57″. Una victòria contundent i solvent deixant a més de deu minuts a la segona classificada, Asmaa Zammou (2:55’49”). Ha tancat el podi la jove de Sa Milana Justyna Czop, arribant al final del recorregut en 3:11’34”.

Fotografia de Lauragp.moments (Facebook)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *