Joan Florit i Maria Pallicer es coronen en la I Trail dels Barrancs

Aquest diumenge 28 de març els camins d’Alaior a Menorca han acollit la primera edició de la Trail dels Barrancs, que ha encetat la lliga de curses Illa de Trails. Un primer esdeveniment amb Joan Florit i Maria Pallicer com a principals protagonistes.

Joan Florit s’ha fet amb la victòria en modalitat masculina creuant la línia de meta en un temps de 2:45:15. La segona posició ha estat per Oriol Barbany (2:54:19) i ha tancat el podi Pau Galí (3:00:23). Florit ha imposat el seu ritme des del començament i s’ha allunyat del grup de corredors que l’han intentat agafar durant tota la cursa sense sort.

Més emoció ha tingut la cursa femenina, on la corredora de Ferreries Maria Pallicer ha aconseguit escapar-se al tram final i fer-se amb el triomf amb un meritori 3:21:46. Laia Díez ha intentat prendre-li la glòria a Pallicer però no ha pogut i ha firmat una bona segona posició (3:27:07), seguida de la ciutadellenca Mari Allès (3:41:46).

Fotografies: Trail dels Barrancs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *