Sant Joan dedicarà un carrer als seus ciclistes més il·lustres

L’Ajuntament de Sant Joan ha decidit respondre a l’iniciativa de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears i dedicarà un carrer, una plaça o un parc als seus tres ciclistes més il·lustres. Es tracta de Miquel Gual, Gabriel Company i Antoni Karmany, segons ha confirmat l’organisme.

“Volem agrair a l’Ajuntament de Sant Joan a Mallorca, per recollir la iniciativa de la FCIB, mitjançant de la FELIB, de dedicar un carrer als ciclistes del seu municipi”, ha publicat la Federación Balear.

El passat mes de febrer l’entitat que president Fernando Gilet va presentar una proposta a la Federación d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB) per a que aquells ajuntaments que ho estimin oportú dediquin un espai públic a un ciclista de les illes.

Es tractava d’una proposta de la Comissió Assessora del 125 aniversari del ciclisme a les Illes. De moment, Sant Joan ha decidit donar la passa i seleccionar als seus tres ciclistes més il·lustres. Veurem si més pobles de Mallorca i de la resta de les Illes s’animen per a seguir l’homenatge al ciclisme balear.

F: Federació de Ciclisme de les Illes Balears (FCIB)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *