Joan Lluís Pons aconsegueix el bitllet per a Tòquio

Balears continua confirmant esportistes per a la gran cita olímpica d’aquest estiu a Tòquio. Si fa uns dies era Marcus Cooper qui s’assegurava la participació en piragüisme, aquest dijous la gran notícia ha estat pel nedador Joan Lluís Pons.

El solleric s’ha fet amb la victòria a la prova dels 400 metres estils al Campionat d’Espanya absolut que es celebra aquests dies a Sabadell.

Pons ha guanyat la Final A firmant un temps total de 4:15.29, més de tres segons de distància respecte al segon classificat, Álex Castejón (4:18.71) i quasi deu del tercer, Arbidel González (4:24.97).

El mallorquí ha superat la marca mínima, que estava en 4:15.84 i, per tant, tornarà aquest estiu a formar part de l’equip espanyol de natació. Seran els segons Jocs Olímpics per a Joan Lluís Pons, que ja va ser finalista a Río de Janeiro al 2016.

Fotografia: Federació Balear de Natació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *