Ismael Ventura i Ada Xinxó, primers classificats del repte FKT

Menorca s’ha convertit en el primer lloc d’Espanya en acollir el que s’anomena repte Fastet Known Time (FKT). Es tracta d’establir el millor temps conegut en recórrer algún lloc emblemàtic del món.

És un esdeveniment que va nèixer l’any 2000 als Estats Units i ha arribat a l’illa de la mà dels organitzadors de la Epic 360, que es disputarà al mes de novembre. El rànquing és obert però, de moment, ja tenim els dos primers classificats: en categoria masculina, Ismael Ventura, que ha completat la volta en un temps de 10 hores i 55 minuts. En la femenina, Ada Xinxó ho ha fet en 15 hores i 40 minuts.

Ventura reconeix estar “molt content” pel resultat: “Ha anat millor del que m’esperava. Ha estat una ruta molt dura, però preciosa pels paisatges”.

Per la seva part, Ada Xinxó també destaca la duresa del recorregut: “El terreny és molt exigent, que ningú s’engani pels números”. Això sí, igual que Ventura, no amaga la seva satisfacció amb el resultat.

Escolta les entrevistes completes

Fotografies: Ada Xinxó i Ismael Ventura (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *