Miquel Àngel Capó i Chloe Jodin guanyen el II Duatló de Sineu

Miquel Àngel Capó i Chloe Jodin s’han fet amb la victòria aquest diumenge dematí a la segona edició del Duatló de Sineu. Miquel Àngel Capó ha estat el primer en creuar la línia de meta firmant un temps final de 56:30. A Capó l’han seguit Francesc Xavier Gornals (56:31) i Juan Bautista Nadal (57:12), que ha completat el podi masculí.

En modalitat femenina, el triomf ha estat per Chloe Jodin, que ha firmat un temps total de 1:05:40. A Jodin l’ha seguida Indre Barkute amb un temps de 1:06:45, mentre que el tercer esglaó del podi ha estat per Sara Jarillo gràcies a un temps de 1:08:11.

Aquest esdeveniment celebrat a Sineu ha consistit en total de tres sectors: un primer de cursa a peu de 5 kilòmetres, un segon de ciclisme durant 20 kilòmetres i, finalment, una darrera cursa a peu de 2,5 kilòmetres.

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *