En què consisteix la dieta cetogènica?

Una setmana més ens obre les portes de la seva consulta Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers. En aquesta ocasió ho fa per parlar-mos de la dieta KETO o cetogènica.

Lucía ens explica, en primer lloc, que la cetosi és “un mecanisme metabòlit alternatiu pel que el nostre cos obté l’energia que necesita per funcionar”.

Això succeeix per la “descomposició dels hidrats de carboni que ingerim amb els aliments”. La fisioterapeuta explica que “es diu dieta cetogènica a aquella que obliga al nostre cos a recòrrer a la cetosi per mantenir-se actiu i per això el que es fa es reduir dràsticament les calories diàries que provenen dels hidrats de carboni”.

Escolta la consulta completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *