Karen Darke: “Els nostres reptes més grans acaben sent els nostres regals més grans”

Quan parlam de Karen Darke ho feim d’una atleta tot torreny. Una atleta en el sentit més ampli de la paraula. Quan tenia 21 anys va quedar en cadira de rodes després de patir un accident mentre escalava un penyassegat.

Enfora de rendir-se es va fer encara més forta. Va decidir participar en moltes expedicions. Una d’elles al 2009, on va creuar la capa de gel Groenlàndia asseguda damunt uns esquís.

Ara la seva especialitat és el handbike i després d’aconseguir diverses medalles als Jocs Olímpics s’ha proposat un nou repte a Mallorca: el QUEST79. Consisteix en pujar l’Atalaia vella de Pollença 79 vegades en 79 dies diferents.

Darke explica que “quan tenim un repte enorme a la vida, tot canvia. Hem de lluitar per ser feliços“. A més, destaca que “els nostres reptes més grans acaben sent els nostres regals més grans quan els aconseguim”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *